13 Eylül 2012 Perşembe

Ördeğe tecavüz olayında tecavüzden beter yorumlar


Bursa bir adam bir ördeğe tecavüz etti. Twitter'daki yorumlar ise tecavüz kadar vahimdi.

 BURSA’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde, Salih Akdemir ve eşi Döndü Akdemir, gece eve alkollü gelen damatları 50 yaşındaki A.Ç.’nin terasta ördeklerine tecavüz ettiğini iddia etti. Yaşlı çiftin karakola getirdiği ördek, Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne gönderilirken, A.Ç. gözaltına alındı. İfadesinin ardından serbest bırakılan A.Ç., pazartesi günü Hayvan Hastanesi’nden gelecek raporla birlikte adliyeye sevk edilecek.

ALKOLLÜ OLARAK EVE GELDİ
Olay, merkez Osmangazi İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde meydana geldi. 77 yaşındaki Salih Akdemir ve eşi Döndü Akdemir’in damadı olan 4 çocuk babası A.Ç., geçen salı gecesi eve aşırı alkollü olarak geldi. Yaşlı çift, kızı ve torunlarını rahatsız etmemesi için, damatlarına, ördek kümesinin de bulunduğu terasta yatak hazırladı. Dün sabah ördeklere yem vermek için terasa çıkan Salih Akdemir, kümesteki üç ördekten birinin arkasının kanlar içinde olduğunu ve yürüyemediğini gördü. Eşiyle birlikte baktıkları yatakta da kan izleri olduğunu ve damatlarının kanlı atletini gören yaşlı çift, ördeği de yanlarına alarak Emek Polis Merkezi’ne giderek, damatlarının hayvana tecavüz ettiğini iddia etti.
YATAKTA KAN GÖRDÜ
A.Ç.’nin sabah erkenden ayrıldığı eve gelen polis, terasta inceleme yaparak yataktan kan örneği aldı. Ördek de Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne gönderildi. Burada yapılan ilk incelemede ördekte tecavüz bulgularına rastlandı. Ancak kesin raporun pazartesi günü verileceği bildirildi.
EŞİNE VE ÇOCUKLARINI DÖVÜYORDU
Salih Akdemir, damadının sürekli alkol aldığını ve kızıyla çocuklarına da şiddet uyguladığını öne sürerek, "Damadım için terasa yatak yaptık. Sabah ördeklere yem vermeye gittiğimde birini kümeste kanlar içinde buldum. Yataktaki kanı da görünce ördeği kullandığını anladım. Hayvanın bağırsakları dışardaydı. Bu ne insanlığa ne Müslümanlığa sığar" dedi.

Karakolda ifade veren yaşlı çift, daha sonra şikayetlerini geri alınca damat A.Ç. serbest bırakıldı. Soruşturmayı yürüten polis, Hayvan Hastanesi’nde ameliyata alındığı öğrenilen ördekle ilgili raporla birlikte dosyayı savcılığa gönderecek.

Bu arada inşaat işçisi olduğu öğrenilen A.Ç., iddiaları reddedip, iftiraya uğradığını öne sürdü.
250 LİRA CEZA

5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nun 14’üncü maddesi hayvanlarla cinsel ilişkiyi suç kabul ediyor ve şikayetçi aranmaksızın cezai işlem uygulanmasına hükmediyor. Uygulanacak ceza isesadece 250 lira idari para cezası. Geçen salı günü TBMM’ye sunulan yeni tasarı ile bu suçunTürk Ceza Kanunu kapsamına alınması isteniyor. Tasarı yasalaşırsa hayvanlara tecavüz edenler ile işkence yaparak ölümüne sebebiyet verenlere, hürriyeti bağlayıcı ceza öngörülürken, idari para cezaları da güncelleniyor.
İşte sanal alemde iğrenç olayla ilgili yorumlar
Yiğit Özbilgin?@YigitOzbilgin Bu ördek bir harika dostum Salih A.
 Salih A.'nın Ördeği muhtemelen vakvaklamamıştır, yani rızası var..
Seda Bakilerli ?@SedaBakilerli Sayın Salih A. Ördeğiniz suçlu.Kuyruğunu, popsunu sallamasaydı.Hem rızası da varmış.Siz iyisi mi tacavüzcüyle evlendirin.Tazminat da ödeyin.
zeynep şimşek?@beyinfirari Son Dakika : Soyunmuş Ördeğe ne denir? -Cıbıl duck! Bu espriden sonra gözüm döndü - Salih A.
Can KIRIMLIOGLU?@CanKIRIMLIOGLU Salih A. : Ördek var dediler geldik..
didem kuşcu?@oydidem Şimdi bu ördek hamile kalırsa nasıl olacak? kürtaj olabilecek mi? yoksa Salih A. ile evlenecekler mi?
Cemre Turkmen?@CemreTurkmenn Belki de ördek tahrik etti Salih A.'yı... Adamı hemen suçlamayalım.
1907 Bekir Burnak?@07_Bekir_1907 Ördekler vak vak der. Salih A. ise oh oh der :)
Ahmet Emir?@ahmet_emir '' ördeğin rızasıyla birlikte olduk '' Salih A.
ibrahim kahveci?@Loveis1907 Salih a.nın ördeğini gördünüz kızlar dekolteleri yukarı çekin biraz kimilerine ördek gibi görünmeyin :))
 Salih A.dan bir Şahin K. atağı.. Hayvanseverler sokaklara dökülmeli bence yok öyle kürkgiyenlere yumurta atmakla bitmiyor :)
Tolga Erdoğan?@fb_gago Ördek ile aramızda duygusal bir bağ yoktu.Zamanla farklı duygular beslemeye başladım.Böyle olsun istemezdim ama sanırım aşık oldum Salih A.
 
Dinar Kahveci?@dinar_kahveci Salih A.'nın ifadesi: "A.Ç.'yi kahvede "Yeşil Başlı Gövel Ördek" türküsünü mırıldanırken görünce şüphelendim." 
O.zdemir ?@OrhanOzdemiir BENİM ZEVKİM BENİM KARARIM.- Salih A. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder