14 Eylül 2012 Cuma

Aziz Yıldırım'ın 2 çılgın projesi


Fenerbahçe Kulübü Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli camiayı heyecanlandıracak iki büyük projesini anlattı. İşte Aziz Yıldırım'ın o projeleri...


Fenerbahçe Kulübü Aziz Yıldırım, NTV Spor'da katıldığı canlı yayında birçok konu hakkında açıklama yaparken; özellikle sarı-lacivertli camianın merakla beklediği projeleri de anlattı.

Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'ne maddi kaynak yaratmak adına ilk olarak 1 milyon üye ve 1 milyar dolarlık gelir bekledikleri proje üzerinde çalıştıklarını vurgularken; ikinci proje hakkında da ip uçları verdi.

Kulübün gelirlerini artırmak için iki büyük projeleri olduğunu vurgulayan Aziz Yıldırım, ''Birincisi kulübün üye sayısını 1 milyona çıkararak, 1 milyar doları olan Fenerbahçe yaratmak istiyoruz. Tüzükle ilgili çalışmalar yapılıyor. Bunu 6 ay, 1 sene içinde yaparız. 5 yıl içinde Fenerbahçe bu rakamlara ulaşmış olur. Anne karnındaki çocukların da üye olması için çalışma yapıyoruz'' dedi.

İkinci proje konusunda çalışmalar sürdüğü için fazla bilgi veremeyeceğini kaydeden Yıldırım,''Yılda 200-300 milyon dolar getirecek bir çalışma var. Ön anlaşmayı imzaladık. 1 ay içinde bütün kamuoyuna anlatacağız. Çok büyük bir proje'' şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder