14 Eylül 2012 Cuma

G.Saray'da Sabri sakatlandı!.. Baros kadroda yok


Antrenmanda sakatlanan Sabri Sarıoğlu'ndan kötü haber geldi. Sol uyluk ön adelesinde zorlanma olan Sabri Sarıoğlu, MP Antalyaspor maçı kadrosuna alınmadı. Sarı kırmızılı oyuncu Manchester United maçında da forma giyemeyecek.
Ayrıca Fatih Terim, Milan Baros'a kadroda yine yer vermedi.



Ujfalusi'nin sakatlık haberiyle sarsılan Galatasaray'da bir kötü haber daha... Antrenmanda sakatlık geçiren Sabri Sarıoğlu; Antalyaspor ve Manchester United karşısında forma giyemeyecek.

Galatasaray resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman esnasında oyuncularımızdan Sabri Sarıoğlu'nun sol uyluk ön adalesinde grade 1-2 zorlanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine hemen başlanmıştır."
RİERA ANTALYA'YA GÖTÜRÜLÜYOR, BAROS YİNE YOK
Galatasaray, Medical Park Antalyaspor maçı için sürdürdüğü hazırlıklarını tamamladı ve bugün öğleden sonra özel uçakla Antalya gidiyor.
Sarı kırmızılı ekibin maç kadrosu 19 kişi olarak belirlenirken kadroda şu isimler yer aldı. Muslera, Ufuk - Cris, Dany, Eboue, Semih, Çağlar, Hakan - Melo, Selçuk, Hamit,Yekta, Emre, Aydın, Riera, Amrabat - Elmander, Burak, Umut.
Sarı kırmızılı ekibin yılda 2.9 milyon Euro kazanan Çek yıldızı Milan Baros bu sezon bir kez daha kadroya alınmazken, Albert Riera ise 19 kişilik maç kadrosunda yer aldı ve Antalya'ya götürülecek. Ancak Antalyaspor maçı kadrosunun 19 kişi oyarak belirlenmesi kafalarda soru işareti olarak belirdi. Teknik direktör Fatih Terim yarın oynanacak maçta bir oyuncuyu tribüne gönderip, maç kadrosuna almayacak. 19 kişilik futbolcu kadrosu içinde Riera'nın tribüne çıkması yüksek olasılık olarak görülüyor. Bu arada kadroda ilk kez bulanan Cris ise teknik direktör Fatih Terim şans verirse sarı kırmızılı ekipte ilk kez resmi maçta forma giyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder